Puerto Rico - turistmaskin med mye sol og festing
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Puerto Rico - turistmaskin med mye sol og festing
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Puerto Rico er en turistmaskin med mye festing på den solsikre sørkysten av Gran Canaria fra Arguineguin til Puerto Mogan. Selv om ting endrer seg, finner en her ennå rester av det stereotype bildet av utagerende nordmenn på pakketur, billig alkohol og lite respekt for den lokale kulturen. Kanariøyene har mer å tilby enn det en opplever i Puerto Rico.

Senteret i Puerto Rico er trolig Kanariøyenes mest rendyrkede turistmaskin. Nesten alt er sentralisert til dette senteret og det er få andre tilbud i byen.
Reiseselskapene skriver om en gammel fiskelandsby, men du ser ikke noe til den. Stedet framstår som en helt kunstig by hvor turister flys inn til en eller to ukers ferie med sol og fest. Stranda er bra, og det er gangvei til den enda finere Playa Amadores stranda. Rundt stranda er det en del brukbare strandrestauranter som primært er åpne på dagtid. Det er også en seilbåthavn i Puerto Rico.

Hotell og leiligheter ligger oppover bratte åssider rundt et stort kjøpesenter med slitsomme selgere og innkastere til restaurantene. En slik turistmaskin med alle tilbud sentralisert til et senter er effektivt, og prisene er relativt lave. Puerto Rico har, i motsetning til den andre store turistbyen Playe del Ingles, kun butikker rettet mot turistmarkedet. Det er en norsk bar oppe til høyre i senteret som er en litt roligere oase.

Om kvelden er det høy partyfaktor med diskotek og barer. Mange unge mennesker velger Puerto Rico. Livet her er strand, shopping, fest og taxikøer. Vær forsiktig med taxisjåfører som virker aggresive eller har unormale pupiller. Lønningene er lave og det hevdes at enkelt holder det gående med kunstige stimuli. Styr også unna alle timeshare- og ferieklubb selgerne. De gir deg vinnelodd, turer, middager o.l for at du tilslutt lander opp i en situasjon med høyt salgspress. Ferieklubber er ev variant over timeshare leiligheter hvor forbrukerne ikke har samme angremuligheter.

Hvis en ønsker seg mer kanariske og harmoniske omgivelser går det hyppige busser til Arguineguin og Puerto Mogan. Det går også små båter med soldekk til begge stedene. Leiligheter høyt oppe i åsene rundt Puerto Rico er blandt de lavest prisede på Kanariøyene.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62