Leilighet i Arguineguin på Kanariøyene til leie
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Leilighet til leie i Arguineguin på Kanariøyene
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Hva betyr et optimalt miljø for dine helseplager? Kombiner det behagelige med det nyttige. Prøve vår sunne leilighet i Arguineguin på Kanariøyene som alternativ til en tilfeldig pakketur. Svært mange blir vesentlig bedre av astma, allergi, reumatisme, depresjoner, tretthet, muskelsmerter, psoriasis, etc. etter kort tid på Kanariøyene. Ved leie av vår leilighet er du sikret mot innrøkte rom, fuktskadde bad med muggsopp, harde senger, tepper, avgassende vannmaling, felt fra høyspentledninger, trådløst internett og høy diskotekstøy.


Innvendig fra leiligheten. Eget soverom, kjøkken, nyoppusset bad og balkong i tillegg.
Vi har valgt en eldre, sunn murleilighet som utgangspunkt. Badet er totalrenovert med fliser på alle flater inkludert tak. Ellers er dette en lys, enkel leilighet best passende for 2 personer. Den inneholder bad, soverom, stue, kjøkken og balkong. En høy hems i stuen har to ekstra soveplasser. De gamle vinduene og dørene er beholdt for å gi naturlig ventilasjon. Det er flott utsikt over sjøen og solnedgangen.


Satelittbilde som viser beliggenheten til leiligheten. Nær butikker, sandstrand, og hyggelige strandrestauranter.
Boligen ligger i et trygt, inngjerdet område med felles svømmebasseng inkludert barnebasseng. Det er kort vei til butikker, restauranter og sandstrand. For de lokalkjente, så ligger leiligheten i Terazza Canaria, Canarios III, i Patalavaca som har vokst sammen med Arguineguin. Alt er innen gåavstand. Vi har en kontaktperson på stedet som hjelper deg hvis det oppstår uforutsette problemer. Dette inkluderer mulighet for bestilling av vask av leiligheten og sengtøy ved avreise.


Det er flott sjøutsikt fra den romslige verandaen med spiseplass.
Området er relativt bratt, har trapper og er dessverre mindre egnet for bevegelseshemmede. En liten matbutikk og en rolig restaurant med god mat er lett tilgjengelig på området. Det er gode turmuligheter med stier fra leiligheten innover på øya. Arguineguin er et relativt rolig sted mens nabobyene tilbyr det meste i natteliv noen få Euro med taxi unna. Det er normalt uproblematisk å finne parkeringsplass til eventuell leiebil nær leiligheten. Leiebil er svært rimelig på Gran Canaria, ofte under 100 Euro for en uke inkludert forsikringer og utlevert på flyplassen. Se f.eks. bilutleie fra TopCar som virker ryddige.


Leiligheten har et enkelt kjøkken med to benker og oppvaskmaskin.
Leiligheten har en liten komfyr, elektrisk grill, kjøleskap med frysboks, grønnsakkutter, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern, oppvaskemaskin, vaskemaskin, strykejern, støvsuger, en liten TV, DVD spiller, stereo, varmeovn, vifte, internettilkobling (ADSL), og safe stor nok til en vanlig bærbar PC. Internettilkoblingen er med kabel, ikke trådløs. Det skal normalt være mulig å bruke medbrakt norsk ip-telefon fra leiligheten. Norske aviser kan omadresseres dit. Sengetøy og nødvendig utstyr til matlaging finnes.


Soverom med to separate senger som kan flyttes sammen til en dobbeltseng.
Et par hundre meter fra boligen er det en vei med lokaltrafikk som gir noe støy, tilsvarende de fleste bymessige steder nær sjøen på Kanariøyene. Det er enkelte ganger mye sandstøv i luften. På området er det blomster. Allergiske reaksjoner hos noen kan ikke utelukkes, men vår erfaring er at f.eks. pollenallergikere blir bedre. Lege- og sykehustjenestene på Gran Canaria er bra. Flyreise, transport til og fra flyplassen, vasking, bilutleie o.l. ordnes enkelt. Utleievirksomheten er utsatt inntil videre for avklaring av nye spanske lovreguleringer.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN


22 68 28 62