Leie av vår ferie leilighet
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Kontakt oss for leie av vår ferieleilighet i Arguineguin i Spania
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Vi har over 20 års erfaring med måling av miljøfaktorene rundt syke mennesker i Norge. Både Universitetet i Oslo og Norsk Akademi for Naturmedisin har invitert oss til å forelese om miljøfaktorer og hvorfor Norge har så høy hyppighet av astma, allergi, utbrenthet, søvnproblemer, diabetes, osteoporose, reumatisme, psoriasis, muskelsmerter, og diffuse plager som følger vestlig livsstil. I utleieleiligheten vår i Arguineguin i Spania har vi forsøkt å eliminere de faktorene vi mener er årsak til plagene.


Den lille dobbetstranden i Patalavaca rett ned for leiligheten.
Kontakt oss raskest via e-mail m@lande.co hvis du ønsker å oppleve hva noen ferieuker i vår sunne leilighet gjør med din helse og opplagthet. Eventuelt kan du ringe 22 68 28 62, også kveld og i helgene. Legg igjen en beskjed hvis vi ikke svarer, så ringer vi tilbake.


Fra badet i leiligheten som er totalrenovert med fliser på alle flater inkludert tak for å unngå fuktproblemer.
Ved bestilling betales minimum kr 1500 umiddelbart. Resten, inkludert et depositum på kr 1500, betales senest 4 uker før avreise. Depositumet refunderes når ferien er over og nøkkelen er returnert. Vi holder selvfølgelig av leiligheten mens du sjekker priser og bestiller flyreise til Las Palmas, Gran Canaria. Leiligheten er ledig fra ca kl 16. ankomstdagen. Transport til og fra flyplassen kan bestilles fra vårt servicekontor. Busser går også direkte hele tiden.


Soverommet har to separate senger som kan settes sammen til dobbeltseng.
Vasking av leiligheten, sengteøy, og håndklær kan bestilles fra vårt servicekontor. Fordi det kan være kort tid mellom avreise og neste ankommende må vi be om at leiligheten alltid ryddes, at oppvask settes i oppvaskmaskinen før avreise, og alt vått avfall kastes. Avreise er normalt kl 11. Minimum aldersgrense for å leie leiligheten har vi satt til 25 år. Dette er et røykfritt bosted. Alle bildene fra hovedmenyvalgene til venstre på denne webben er fra leiligheten eller området rundt.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62