Leie av leilighet i Arguineguin på Kanariøyene
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Arguineguin gir solsikker og rolig ferie
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Arguineguin er det feriestedet på Kanariøyene som best har greid å beholde sitt kanariske særpreg og fredelige hverdagsliv. Her lever europeere fra mange land side om side med lokalbefolkningen. Stemningen er avslappet og vennlig. De fleste opplever stedet som hyggeligere enn Gran Canarias masete turiststeder. Du får fred for selgere både i butikkene og på stranden. Fiskerne kommer hver morgen inn med fersk fisk. Den kan du nyte på de gode restauranter og hyggelige strandbarer i området. Hvis du ønsker mer natteliv, er både Puerto Rico og Playa del Ingles innen fornuftig taxiavstand.


Sjøutsikt fra balkongen på utleieleilighten i Arguineguin mot Anfi del Mar, Lyngstranda og solnedgangen.
Mange nordmenn har slått seg ned i Arguineguin pga. helseproblemer. Her finner du den norske skolen på Gran Canaria, sjømannskirken og behandlingssteder for helseplager. Verdens Helseorganisasjon (WHO) har utpekt klimaet på sørkysten av Gran Canaria som et av verdens beste. Luften er ren, og det er solsikkert året rundt. Gjennomsnittlig lufttemperatur på dagtid varierer fra 21 grader i januar og februar til 26 grader i september og oktober. Badevannet varier fra 18 til 23 grader.

Eksempel på Yr værmelding for solsikre Arguineguin. Om sommeren slipper en den ekstreme heten en kan oppleve ved Middelhavet.
Bebyggelsen består av et eldre bysentrum med butikker, banker, verksteder, cafeer og restauranter rundt havnen og ovenfor. Et mindre pent kjøpesenter finnes lengre opp i byen. Utenfor dette langs sjøen finner du de fleste hotellene. Leiligheter ligger oppover åsene opp fra sjøen. Vår utleieleilighet ligger i Patalavaca som er vokst sammen med Arguineguin. Hovedveien er nå lagt utenom Arguineguin og det er ikke lengre trafikkproblemer i byen. Med den nye motorveien tar det ca 40 minutter til flyplassen. Hovedstaden på Gran Canaria, Las Palmas er en times busstur unna. Kriminaliteten er lav, og det er 24 timers legevakt i Arguineguin.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger