Gran Canaria - værvarsel feriestedene time for time
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Gran Canaria - værvarsel feriestedene time for time

Legg til i favoritter

Oversikt
Leilighet til leie
Astma allergi helse
Arguineguin
Gran Canaria
Kanariøyene
Fly og leiepriser
Bolig i Spania
Kontakt oss

Sørkysten av Gran Canaria har et av verdens mest behagelige klimaforhold. Været er stabilt varmt året rundt. Sommeren er ikke så ubehagelig varm som på fastlandet i Spania. Under ser du hvordan været forventes å bli på de vanligste feriestedene kommende to dager. Været på øya kan variere mye fra sted til sted og det kan være kort vei til sol hvis det skulle være overskyet der du befinner deg. Hovedstaden Las Palmas i nord ligger i en kjøligere klimasone, men tidvis er det sol her når det er overskyet i sør. Fjellene inne på øya kan ha vinterklima med tidvis snø på toppene.

Værvarselet er levert av Meteorologisk institutt og NRK. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Playa del Ingles - værvarsel time for time

Playa del Ingles er det største av de typiske feriestedene på Gran Canaria. Byen ligger sør-øst på øya. Det er flotte strender, men tidvis store bølger, mye vind og piskende sand gjør at noen tar lokalbussen sydover til andre strender. Taxi er også overkommelig priset. Her ser du langtids værvarselet for Playa del Ingles. Se også generell info om Playa del Ingles som feriested. Antall haker på pilene underst i diagrammet angir hvor sterk vind det forventes på stedet. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Maspalomas - værvarsel time for time

Maspalomas ligger i andre enden av den mange kilomter lange stranden fra Playa del Ingles. Mange går tur eller jogger i vannkanten mellom stedene. Maspalomas er roligere enn Playa del Ingles med mange tyske ferierende. Området forbi fyrtårnet Faro de Maspalomas kalles Melloneras. Det er flotte strender, men også her gjør tidvis mye store bølger, vind og piskende sand gjør at noen tar lokalbussen sydover til andre strender. Avstandene er korte og taxi er et alternativ. Her ser du langtids værvarselet for Maspalomas. Se også generell info om Maspalomas som feriested. Antall haker på pilene underst i diagrammet angir hvor sterk vind det er. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Arguineguin - værvarsel time for time

Arguineguin er den byen med flest nordmenn på Gran Canaria. Her bor det også mange kanariere. Byen ligger sør på øye i den beste klimasonen fra Arguineguin til Playa de Mogan. sør på øya. Inne i byen er det to sandstrender med mørk sand og vanligvis mindre folk enn de andre feriestedene. Det er brukbar skjemring for vind og god skjerming for bølger i hovedtsranden ved fiskehavnen. Buss til Patalavaca, Puerto Rico, Playa de Mogan og Las Palmas går hvert 20. minutt. Her ser du langtids værvarselet for Playa del Ingles. Se også generell info om Arguineguin som feriested. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Patalavaca - værvarsel time for time

Patalavaca har vokst sammen med Arguineguin og det er også mange nordmenn her. Stedet har mye sol og en liten flott dobbeltstrand med noen få hyggelige spisesteder langs vannkanten. Terrenget er bratt og det er ofte lunt her, spesielt ved nordavind. Bølgene kan være store, men den nærliggende Lyngstranda ved Anfi del Mar er godt skjermet. Det går buss til Arguineguin, Puerto Rico, Playa de Mogan og Las Palmas hvert 20. minutt. Taxi er også overkommelig priset. Her ser du langtids værvarselet for Patalavaca. Se også generell info om Patalavaca som feriested. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Puerto Rico - værvarsel time for time

Purto Rico er det nest største av feriestedene på Gran Canaria. Byen ligger sør på øya med mye sol. Den store sandstanden er flott og er brukbart skjermet for bølger. Tidvis er det svært mye menensker her. Det er gåavastand til den nyanlagte Amadores stranden. Det går buss til Patalavaca, Arguineguin, Playa de Mogan og Las Palmas hvert 20. minutt. Her ser du langtids værvarselet for Playa del Ingles. Se også generell info om Puerto Rico som feriested. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Puerto Mogan - værvarsel time for time

Puerto Mogan vurderes av mange som det mest idylliske feriestedet på Gran Canaria. Byen ligger sør-vest på øya med mye sol. Det er en bra sandstrand i byen, men vannet er ofte noe uklart pga. slam fra en elv. Bølger og vind skjermes brukbart. Her ser du langtids værvarselet for Puero Mogan. Se også generell info om Puerto Mogan som feriested. Været er for Playa de Mogan som er havnen til Puerto Mogan som ligger noe inn i landet. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Las Palmas - værvarsel time for time

Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria og på størrelse med Oslo. Byen ligger nord-øst på øya med et mer variabelt klima enn i sør. Las Palmas er kjent for sin flotte flere kilomer lang bystrand. Her er det mye liv og mange tilbud. Været er ofte forskjellig fra sørkysten, så en kan oppleve sol her hvis det er overskyet på de typiske feriestedene. Direktebussen fra sørkysten går hver time og turen tar anslgsvis en time. Lokalbussen som går hvert 20. minutt bruker minst en halv time lengre tid. Her ser du langtids værvarselet for Las Palmas. Se også generell info om Las Palmas som feriested. Bokmerk denne siden i dine favoritter.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger