Fly til Kanariøyene og priser ukesleie
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Fly til Kanariøyene og priser på ukesleie
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Leiligheten leies ut på ukesbasis. Lengre opphold på over en måned er enklest på våren og sommeren utenom skoleferien. Prisene for 2 personer er kr 3800 kr pr uke i høysesongen fra oktober til april. I lavsesongen er ukeprisen kr 2800. Da er det halv pris ved opphold på minimum 4 uker. I tillegg kommer et mindre depositum som tilbakebetales etter oppholdet.


Patalavacakrysset med sin lett gjenkjennelige gule figur. Direktebussen fra flyplassen stopper her. En kan gå veien til høyre opp til leiligheten eller ta en taxi fra holdeplassen til venstre.
Det går mange lavprisfly og "pakketurer uten hotell" til Gran Canaria. Se priser på f.eks. Norwegian, SAS, Ryanair, Ving, Apollo, Solia eller Star Tour. Flyprisene varierer betydelig avhengig av sesong og hvor lang tid før avreise en bestiller. Vi anbefaller å bestille "pakketur" med kun fly til Gran Canaria med Ving som vanligvis har nye, behagelige fly. Inkluder transfer til og fra Arguineguin. Sjekk Las Palmas tilbudene til lavprisselskaper med flybytte i Europa hvis alle direktefly er utsolgt. Ryanair har ofte lavpristilbud fra Moss Rygge med eller uten flybytte i London eller Madrid. AirBerlin flyr i høysesongene med flybytte i Berlin.

Transfer fra flyplassen er uansett enkelt f.eks. med direktebuss som går hvert 20 minutt. Det norskdrevne servicekontoret vi samarbeider med i Arguineguin, formidler om ønskelig møte på flyplassen og transport til døren med hjelp til bagasjen. På flyplassen får du også leiebil som er rimelig på Kanariøyene. Prisene på billeie med forsikring og fri km begynner på 100 Euro pr uke med noe sesongvariasjon. Se f.eks. TopCar.

Kontakt oss på e-post m@lande.co eller tlf 22 68 28 62, også kveld og helg, for mer informasjon, nøyaktige priser, hvilke uker som er ledige og eventuell bestilling. Vi holder av leiligheten mens du sjekker om det er ledige fly.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62