Puerto de las Cruz - den hyggeligste feriebyen på Tenerife
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Puerto de las Cruz - den hyggeligste feriebyen på Tenerife
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Puerto de la Cruz er den største feriebyen på nordsiden av Tenerife. Byen har beholdt sin småbysjarme selv om store hoteller også har gjort sitt inntog. Nordsiden av Tenerife opp mot Teide er grønn og frodig fordi det regner mer her enn i Playa de las Americas and Los Cristianos. Du ser blomster over alt og byen er velholdt.

Tross en del store hoteller er Puerto de la Cruz en mer sjarmerende ferieby enn turiststedene i sør. Dårlig strand er en største svakheten.
Torvet i Puerto de la Cruz er er samlingspunkt hvor tilreisende og lokalbefolkningen møtes på fortausrestarantene. Et stort gågateområde rundt torvet gir en trivsel som mange andre steder på Kanariøyne drukner i trafikkstøy og parkerte biler. Selgere kan være litt sjenerende, men er mindre pågående enn på Tenerife sør. De fleste ferierende opplever byer med et betydelig innslag av lokalbefolking, slik som i Puerto de la Cruz, som de hyggeligste på Kanariøyene.

Ved siden av regn, spesielt i vinterhalvåret, er dårlige strender Puerto de la Cruz store svakhet. Steinete strand med med farlige bølger gjør at de fleste velger kunstige havbadene. Dette er store svømmebasseng med havvann. det er inngangspenger til området. Forøvrig er det en lang strandpromenade og en fiskbåthavn ut mot havet. Overfor byen ligger den vakre Orotaviadalen opp mot Teide.

Ustabilt vær gjør Puerto de la Cruz lite egnet for en ukes solferie i vinterhalvåret. Da er Tenerife syd og Gran Canaria klart å anbefale. For kjøpe av leilighet og lengre opphold, er Puerto de la Cruz undervurdert. Prisene er lavere enn i Playa de las Americas og Los CristianosTenerife syd. Ved dårlig vær i nord, kan en ta buss til sydkysten. Det tar et par timer hver vei. Internasjonal flyplass og god bussforbindelse gir lett tilgang til alle feriestedene på Tenerife. Hovedstaden Santa Cruz er og verdt et besøk hvis en ønsker litt urbant liv. Fra Santa Cruz går det jebnlig Ferje til Las PalmasGran Canaria.


Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62