Los Cristianos - velfrisert feriested på Tenerife
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Los Cristianos - velfrisert feriested på Tenerife
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Los Cristianos er bygget rundt en gammel fiskelandsby som det fremdeles finnes rester av. Trange gågater og gode strender gjør Los Cristianos litt mer atraktivt enn Playa de las Americas som byen har vokst sammen med. Det meste her dreier seg om en ukes "vinterferie" i solen og en føler at pengene renner raskt ut. Strendene er meget bra og alt av restauranttilbud finnes. Los Cristianos er barnevennlig og solsikkert.

Los Cristianos har en travel havn og sandstrender med soltilbedende turister innenfor
Fra Los Cristianos kan du gå langs strandpromenaden til Playa de las Americas. Mer trafikk, uestetiske hotellkolosser, og dårligere vedlikehold generelt gjør at gjør at du trolig ønsker deg tilbake til Los Cristianos. Restaurantenes innkastere og masete selgere er like plagsomme begge steder.

Los Cristianos er det beste utgangspunktet for øyhopping og utflukter til de små Kanariøyene La Gomera, La Plama, og El Hierro. De små Kanariøyene tilbyr en en ro og en vennlighet som du ikke finner på Tenerife syd hvor alle skal tjene penger på å underholde deg. Informasjon om ferjene finner du ute på havnen. Til La Gomera finnes det mange pakketurer og ekskusjoner som ikke er særlig dyrere enn ferjebilettene.

Som på Playa de las Americas er prisene på kjøp av leiligheter høye. Mange ligger lang fra havet. Puerto del la Cruz er et attraktivt boalternativ hvis en har mulighet til å være borte mer enn en ukes solferie av gangen. Klimaet og strendene er er dårligere, men bymiljøet er hyggeligere.

Unngå de pågående timeshareselgerne på Tenerife. De forsøker å lokke deg med forskjellige gratistilbud før de utsetter deg for et ekstremt salgspress. Timeshare, reiseklubber o.l. er vanligvis en svært dyr form tilgang til Kanariøyene. Både pakketurer, leie av leiligheter, og kjøpe av leilighet med uteleiemuligheter er normalt bedre økonomi.


Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62