Leilighet på Kanariøyene ved astma, allergi, tretthet og andre helseplager
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Helsereiser til Kanariøyene ved revmatisme, psoriasis og utbrenthet
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Helsereiser er ofte en effektivt behandling ved revmatisme, psosiasis, astma, utbrenthet og generelt som rehebilitering etter sykdom og operasjoner. Mange med alvorlig revmatisme opplever vesentlig bedring av smerter og bevegelighet etter 3-4 uker på Kanariøyene. Verdens Helseorgansisasjon (WHO) sier at Kanariøyene trolig har verdens beste klima helsemessig. Spesielt er sørkysten av Gran Canaria fra Arguineguin til Puerto Mogan gunstig året rundt. Klimaet er tørt, moderat varmt og har minimalt med pollen.

Svært mange nordmenn med revmatisme, psoriasis og andre sykdommer velger å bo på Kanariøyene fordi de blir friske. Antallet er så stort at det finnes norsk skole, norske behandlingssentre, norsk kirke, og lignende på øyene. Klimaet er behanglig varmt året rundt uten Middelhavsområdets for varme somre. Rett utenfor turistområdene er det gode turmuligheter med spennende natur og kultur.


Helsereiser til Kanariøyene ved revmatisme, psoriasis o.l. tilbyr også fjell og vill natur i tillegg til sol og bading
Rundt 70-80% opplever bedring ved helsereiser til Kanariøyene, spesielt ved revmatisme, psoriasis, astma, allergi, lungesykdommer og diffuse plager som utbrenthet. Valle Marina og Casas Heddy er norske behandlingssentre med gode tilbud, men prisene blir nødvendigvis høye. Hvis en klarer seg selv uten behandling, er 3-4 ukers helsereise til vår miljøleilighet et prisgunstig alternativ.

Oppvarmede basseng, fysioterapi, treningsstudio, lege, og diverse alternative behandlingsformer er tilgjengelig for alle på øya. Vår miljøleilighet sikrer deg mot fuktskadde bad og muggsopp, for harde madrasser, støy fra diskotek, innrøkte hotellrom, og felt fra høyspentkabler i gatene utenfor. Hvis du noen gang har opplevd bedring av revmatisme eller smerter ved fravær fra din egen boligen, er det sannsynlig at vår leilighet vil gjøre deg friskere.

Leiligheten passer best for to personer. Den ligger i Arguineguin/Patalavaca området i gåavstand til den norske skolen og Valle Marina. Det er trapper i området og ikke tilrettelagt for rullestoler. Totalprisen med flybilletter vil normalt være lik eller lavere enn for vanlige pakketurer når to reiser sammen. Spesielt på våren er det mulighet for gode tilbud på 3-4 ukers opphold.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger


FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62