Valverde - den lille hovedstaden El Hierro med 1600 innbyggere
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Valverde - den lille hovedstaden på El Hierro med 1600 innbyggere
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Den lille hovedstaden på El Hierro, Valverde, har kun 1600 innbyggere. Når du ankommer med båt til ferjeleiet Puerto de la Estacia, ser du Valverde som en hvit stripe med hus høyt oppe i åssiden. Det er den eneste av Kanariøyenes hovedsteder som er lokalisert oppe i høyden istedenfor ved havet. Flere ødeleggende orkaner er årsaken.


Valverde på El Hierro består av to hovedgater og noen få vakre og velholde hvitmalte hus.
Tåke og regn gjør Valverde til en litt depresiv by. Klimaet er tøft og det preger beboerne. Det skjer lite her selv om dette er El Hierros viktigste by for handel og kommunikasjon. Noen pensjonater og cafeer finnes. Her opplever du en helt annen side av Kanariøyene enn på turiststedene. Beboerne er hjelpsomme og en opplever neppe problemer på El Hierro utover at vær og vind kan gjøre det kaldt.

Bussytemet er dårlig utbygd og det er fornuftig med leiebil. Leiedagene regnes vanligvis fra ferjeankomst til ferjeavgang samme tid dagen etter. Med leiebil kan du besøke Tamadustes naturlige badebukt, nyte utsikten i La Frontera og kjøre gjennom ekstreme landskap med skog, lava og stupbratte klipper. En lokalflyplass nær Tamaduste nedenfor Valverde forbinder El Hierro med de andre Kanariøyene.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62