Tamaduste på El Hierro
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Tamaduste - lite badested på den værbitte kanariøyen El Hierro
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Tamaduste er et knøttlite sted på El Hierro på Kanariøyene. Dette er et av få steder det går an å bade trygt langs øyas værbitte kyst. En trang og vakker liten bukt fylles mes sjøvann hver gang det er høyvann. Her er det bygget badeanlegg som passer både voksne og barn. Krabbefisket er godt.


Tamaduste tilbyr El Hierros beste bademulighet i en trang bukt ned for de vulkanske klippene.
Blandt de få husene er det en cafe og et leilighetshotell, men ikke mye annet. Utover bading, fisking og turmuligheter er det lite å foreta seg. Naturen er storslått med en unik vegetasjon som klamrer seg fast til den karrige lavajorden. El Hierros flyplass ligger like i nærheten, og både ferjeleiet og hovedstaden Valverde er inne taxiavstand.

Tamaduste er egnet for en avslappende badeferie og stille rekreasjon. Reis på sommeren når været er best. Tamaduste er noe helt annet enn resten av Kanariøyene. Med leiebil kan du nyte utsikten i La Frontera og kjøre gjennom ekstreme landskap med skog, lava og stupbratte klipper. Helt på den andre siden av El Hierro finner du den røde sandstranden Playa del Verodal som du ofte kan ha helt for deg selv.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62