Santa Cruz - travel og moderne hovedstad på Tenerife
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Santa Cruz - travel og moderne hovedstad på Tenerife
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Santa Cruz er Tenerifes, og en av Spanias, travleste og raskest voksende byer. Byen er også tropisk og ekte kanarisk med en vennlig atmosfære. Storbyliv og moderne arkitektur gir Santa Cruz en helt annen opplevelse enn feriestedene Playa de las Americas, Los Cristianos, Puerto de la Cruz.

Moderne arkitektur, her ved Auditorio de Tenerife med opera, dans og kultur, medvirker til at Santa Cruz skiller seg fra feriestedene i sør.
Senter av Santa Cruz er Plaza Espana og alt interessant ligger innen gåavstand herfra. Gode butikker, utstillinger, moderne arkitektur og en del gamle bygninger gir byen karakter. Hvis du er på Tenerife, kan det anbefales å bruke en dag til å vandre rundt i byen. Bussfonbindelsene med feriestedene en times tid unna er gode.

I februar er Santa Cruz senter for Kanariøyenes største fest, karnevalet. Hotellene i Santa Cruz er da fulle og mindre karneval i Playa del Ingles og Arguineguin er lettere tilgjengelige denne måneden.

Tilbudet av hoteller, pensjonater og restauranter er som for andre større byer. Det er et badeanlegg ved sjøen. Ferje fra Santa Cruz til Agaete på Gran Canaria går regelmessig. Bus til Las Palmas er inkludert.


Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62