San Sebastian - vennlig feriested på La Gomera
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

San Sebastian - vennlig småby og hovedstad på La Gomera
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

San Sebastian er den største byen på La Gomera og det stedet de fleste besøkende ankommer. Hurtigbåter tar deg fra turiststedet Los CristianosTenerife på 45 minutter. San Sebastian gir et vennlig og vakkert inntrykk som er typisk for de små Kanariøyene.


San Sebastian er en vakker by med små, lyse murhus som ligger malerisk oppover åssiden på La Gomera.
Lokalbefolkningen, backpackere og pakketurister på dagstur fra Tenerife møtes på fortausrestaurantene rundt torvet i San Sebastian. Stemingen er avslappet, og barn og eldre deltar. Nedenfor torvet er det en stor strand med sort lavasand. Rimelige pensjonater og leiligheter er tilgjengelig.

San Sebastian er mest kjent som stedet Christopher Columbus dro fra da han oppdaget Amerika i 1492. Her kan du lære mye om Columbus, og hele La Gomera kalles ofte "Columbina". Du kan vandre rundt de trange gatene og se alle stedene som knyttes til Columbus.

Fra San Sebastian kan du leie bil, dra på jeep safari, eller ta en bussekskursjon for å se det unike landskapet og naturen på La Gomera. Både fotturer og sykkelturer er mulig. Øya er bare 25 km i diameter, men er ekstremt kupert. Det går ferje videre fra San Sebastian til Playa Santiago og Valle Gran Rey på La Gomera og til El Hierro som er den minst kjente av Kanariøyene.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62