Fly til Kanariøyene og priser ukesleie
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Rørlegger Arguineguin m.m., Gran Canaria
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Kvaliteten på rørleggere varierer på Gran Canaria. Norske rørleggere er dyrest, men likevel ikke alltid de beste. Enkelte norske norske håndverkere gjør ikke noe selv og setter bort alt til spanske underleverandører. Dette bare fordyrer. Lang erfaring med spanske rørsystemer og spansk byggeskikk, er viktig ved lekkasjer og fuktskader. Her har de spanske rørleggerne mest erfaring. Språk kan være en utfordring, men peking, googleoversettelse og hjelp fra noen som kan noe spansk, pleier å løse det meste. På denne siden vil vi gjerne presentere gode rørleggere til småjobber, rehabilitering av bad og nybygging.

Anbefalte rørleggere på Gran Canaria

  • Entreprenør og rørleggermester Fleitas Gonzales har lang erfaring fra Gran Canaria og anbefales. Han har jobbet hovedsaklig med nordmenn i mange tiår, er dyktig og holder moderate priser. Kontakt Nora som snakker engelsk og tysk på tlf +34 686 179 804 eller send en e-post. Fleitas Gonzales gjør alle typer jobber fra rørleggerarbeid til renovering av hele leiligheter og leilighetskomplekser. Som entreprenør tilbyr han også elektriker, snekker, murer, og annet.


Her måtte dusjkaret brytes opp pga. en feilaktige skaderapport om lekkasjer fra forsikringsinspektøren til en nabo under. Rørleggermester Fleitas Gonsales fant ut at vannet kom fra et bad høyere opp rant inne i veggen. Badet som var brudt opp ble deretter reparert på en dag.

Ikke anbefalte rørleggere

  • FIXit slu, v/Tom Are Berg har et kontorsamarbeid med IF Skadeforskring i Arguineguin. De utarbeider skaderapporter av dårlig kvalitet og ser ut til samtidig å tilby skadeutbedring. I tilfellet vist over konkluderte FIXit feilaktig de med at skaden kom fra nærmeste bad over skadestedet uten at de hadde vært inne i dette badet. De hadde kun gjort målinger i to andre naboleiligheter. Enkle fuktmålinger ville vist at skaden kom fra et tredje bad. Ved fuktskader kan alle bad og rør over skadestedet samt taket være årsak. Det kan være vanskelig å fastlå hvordan vann beveger seg inne i gamle spanske murbygninger. Det er ikke faglig grunnlag for å trekke den konklusjonen FIXit presenterer.

Send oss gjerne e-post med tips om andre gode rørleggere og håndverkere generelt. Advarsler mot de som gjør dårlige jobber er også av interesse.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62