Restauranter i Arguineguin på Gran Canaria
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Restauranter i Arguineguin på Gran Canaria
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

ArguineguinGran Canaria har flere gode restauranter, men de er vanskelige å finne ved å gå gatelangs. Førsteinntrykket kan være mye middelmådig mat med gatekjøkkenretter, cola og plaststoler i glorete rødt og gult. De fleste restaurantene ligger i det utrivelige Ancora senteret eller langs sjøen fra bystanda i Arguineguin via Patalavaca til Anfi del Mar. Prisene er moderate. Nedenfor følger en håndfull anbefalinger ut fra diskusjoner med nordmenn som bor på Gran Canaria.


På Restaurant Palm Garden er hver rett en smaksopplevelse.
Palm Garden anbefales som Arguineguinområdets beste restaurant. Her er hver rett en smaksopplevelse basert på ferske råvarer. Hør gjerne på forslag fra servitøren om både mat og vin. Lokalet er smakfullt og har sjøutsikt både innenfra og fra verandaen. Betjeningen er vennlig og prisene er ikke høye. Bestill bord da det kan være fullt. Tlf 0034-928 150 355 eller e-post reserva@restaurant-grancanaria.com. Spisestedet er vanskelig å finne der det ligger i boligområdet i Patalavaca. Følg veien opp og rundt fra Patalavacakrysset så finner du oppgangen til venstre når det flater ut. Se Restaurante Gran Canaria for mer informasjon.


Restaurante Rossini server god italiensk og internasjonal mat.
Restaurante Rossini er en stor og profesjonelt drevet restaurant med et godt utvalg i velsmakende italiensk og internasjonal mat. Du finner stedet i Club Puerto Atlantico bygningen ut mot sjøen når du går fra sentrum av Arguineguin i retning mot Puerto Rico. Ta heisen ned til Rossini som ligger delvis inne og delvis ute i palmehagen rundt hotellets basseng.


Restaurant Valentinos i Patalavaca har god mat og flott sjøutsikt.
Valentinos er den beste av flere restauranter langs sjøen. Her er det spennende og god mat. En kan sitte utendørs helt ned mot havet eller mer beskyttet mot eventuell vind inne. Menyen er internasjonal. Valentinos har også gode småretter til lunch eller på veien opp fra stranden. Du finner Valentinos ved strandpromenaden i Patalavaca. Hvis alt er reservert, har naborestauranten Cabo Suroeste på andre sden av stranden også meget god mat og flott sjøutsikt.


Restaurant Aquarela er en stilfull og eksklusiv restaurant.
Restaurant Aquarela er en eksklusiv og stilfull restaurant i Aquamarinabygget nær Anfi-del-Mar. Dette er en dyr kvalitetsrestuarant med god mat, gode viner og god service. Enkelte vil oppleve stedet som litt "stivt" til feriebruk. Regn med å betale omtrent dobbelt så mye som eller i området. Inngangen er via Aquamarina ut mot hovedveien. Du kommer ikke inn fra strandpromenaden.


Restaurant Canarios 1 i Arguineguin har en kanarisk atmosfære rundt en stor grill.
Canarios "Uno" er en hyggelig restaurant med kanarisk atmosfære. Mat tilbredes på en stor grill midt i restauranten. Betjeningen ønsker deg velkommen og gjør alt for at du skal trives. Maten er god og prisene er ikke høye. Prøv for eksempel kanin i hvitløk. Grillen kan gjøre det varmt inne. Stedet ligger i boligområdet bakenfor Ancora senteret i Arguineguin. Se etter skilt.


Fiskerestaurantene i Pajar er røffe, men med Kanariøyenes ferskeste fisk.
For de som ønsker noe spesielt anbefales fiskeresturantene i Pajar. Pajar er der den store sementfabrikken ligger i retning mot Playa del Ingles. I Norge ville trolig Mattilsynet stengt stedene. Likevel kan det hende du må trekke kølapp for å kunne nyte den ferske fisken som fiskerne har fanget samme dag. Og tross meget røffe omgivelser, blir du ikke syk av maten. Det er trolig noe av det sunneste du kan spise på Kanariøyene. Fiskeresturanten med kølappene anbefales av fleste. Prisene er lave.

Enkelte hotell har bra restauranter. Strandpromenaden fra Arguineguin mot Patalavaca har noen brukbare resturanter med flott sjøutsikt. Hvis du skal spise på Ancora senteret, er Marino Chico trolig det beste stedet med mye god fisk og hyggelig betjening. I Ancora senteret er det også flere tilbud om tradisjonell norsk mat. Både Julia og Apollo IX ved bystranda har god og rimelig mat.

Menyene er de fleste steder tilgjengelig på norsk. Den aller billigste maten får du i Puerto Rico, men det er plagsomt å gå spissrotgang mellom innkasterne. Puerto Mogan er dyrere, men vesentlig hyggeligere hvis en først setter seg på bussen.

Du finner mange norske og spanske cafer og barer i Arguineguin, men ikke diskotek. Ønsker du å være sosial, er det alltid noen å prate med i den hyggelige musikkpuben Bob Gormans på Ancora senterert. En annen godt besøkt norsk bar er Buster, men røyking, alkoholisme og en selvhøytidelig lokal kulturelite gjør at enkelte misliker stedet. Serveringsstedene i Patalavaca har mindre alkoholkonsum enn i Arguineguin. Begge steder er det minst like trygt å gå ute alene om kvelden som i Norge.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62