Puerto del Carmen - Lanzarotes største feriested
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Puerto del Carmen - Lanzarotes største feriested
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Puerto del Carmen er det mest utbygde feriestedet på Lanzarote foran Playa Blanca. Byen er en lang stripe med en flott strand og en strandpromenade med butikker og restauranter. Med noen unntak dominerer Lanzarotes lave, hvite bygninger, men mye av idyllen ødelgges av neon, reklame og trafikkstøy. Stranda er bra med lys sand, men er utsatt for kalde vinder om vinteren.


Puerto del Carmen er en lang sandstrand med mange utelivstilbud
Butikkene er nesten utelukkende rettet inn mot turister. Prisene er relativt høye og det er vanskelig å vite hvor mye en skal tro på selgerne og hvor mye en skal prute. Lanzarotes hovedstad, Arricife, er en kort busstur unna og et godt alternativ ved shopping. Samme buss kan du ta til søndagsmarkedet i den gamle hovedstaden Teguise.

Gamlebyen i Puerto del Carmen fremheves ofte som mest sjarmerende. Her er det også små restauranter og små butikker, men med stort sett de samme turistvarene som i resten av byen. De trange gatene gjør trafikken ennå mer påtrengende. Gamlebyen finner du lengst i sør. Mesteparten av nattelivet finner du i den nye bydelen. I nord ligger Matagordo som er en rolig strand med store hotell og noen få restauranter.

Enkelte opplever Puerto del Carmen og Lanzarote som litt kjedelig. Andre har dette som sitt faste feriested hvor de vender tilbake hver vinter. Mange pensjonister har kjøpt leilighet her tross høye priser. I likhet med Arguineguin er det en norske skjømannskirke her. Dette er et treffsted hvor nordmenn samles rundt kaffe, norske aviser og norske fotballkamper på TV. Det kan være vanskelig å få hotell i Puerto del Carmen om en ikke forhåndsbestiller via turoperatørene.

Med leiebil kan du besøke severdighter som Timanfaya vulkanene, den grønne innsjøen, og Jameos del Agua grottene i løpet av en dag. Turoperatørene arrangerer også utflukter til disse stedene, samt til områdene det dyrkes vin. Vindruene dyrkes i groper i lavaen som beskytter mot vind og samler vann. Dyrkingsteknikken er, i motsetning til smaken, imponerende.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62