Pollenallergi - flykt noen uker til ørkenklimaet på Kanariøyene
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Pollenallergi - flykt til ørkenklimaet på Kanariøyene
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Pollenallergi kan gjøre vår og sommer til et mareritt for de som er værst rammet. De første artene begynner å spre pollen allerede mens snøen ligger. I tillegg til de akutte symptomene, kan pollenallergi gjøre deg ekstremt trett og sliten. En periode i det unike ørkenklimaet på Gran Canaria sør hjelper mange med allergi gjennom de vanskeligste periodene og gir overskudd til resten av pollensesongen. Den norske Skolen på Gran Canaria tilbyr spesielle pollenopphold for barn.

Frisk sjøluft og ørkenklima innenfor gir Gran Canaria sør svært lite pollen og plager med allergi reduseres raskt.
En bør legge kanarioppholdet til de ukene som er verst for den typen pollen er reagerer mest på i den landsdelen en bor. De fleste med allergi opplever området fra Arguineguin til Puerto MoganGran Canaria som gunstigst. Verdens Helseorganisasjon (WHO) har også stadfestet at klimaet her en unikt helsemessig. Unngå de grønne stedene på kanariøyenem f.eks. La Gomera, La Palma og Tenerife nord.

De fleste opplever at plagene med pollenallergi reduseres fra første dag. Etter at par uker er overskuddet tilbake. Andre opplever derimot å bli sykere. Svært ofte skyldes dette at de har fått et hotell eller en leilighet med muggsopp. Dårlige tak og spesielt bad med fuktskader og mugg er desverre vanlig. Hele boligområder har rykte på seg for å gjøre folk syke pga. dårlig byggeskikk.

Mykotoksiner fra muggsopp kan gjøre deg syk selv om du ikke reagerer allergisk på mugg. Det er også fare for at du utvikler allergi mot mugg i tillegg til pollenallergi. Andre miljøfaktorer virker også inn. I enkelte hotellrom og leiligheter slår tobakkslukten mot deg.

På denne bakgrunn har vi laget en allergivennlig testleilighet i Arguineguin for ukeutsleie. En eldre, sunn leilighet med mur, tre og glass er pusset opp for å gi et optimalt innemiljø. Sjøutsikt, nærhet til sandstrand og enkel reise gjør dette til et fornuftig alternativ til en pakketur ved pollenallergi. Les mer om leiligheten, hvor enkelt du kommer dit, samt om de hyggelige prisene på våren. Sengetøy og vask ved avreise er inkludert. Den norske Skolen på Gran Canaria tilbyr barnehage, grunnskole og videregående, bl.a. en 3 måneders periode fra ca 20. mars spesielt for pollenallergikere. Skolen ligger i gåavstand fra leiligheten.


Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62