Playa del Ingles - stort internasjonalt feriested
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Playa del Ingles - stort og intenst internasjonalt feriested
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Playa del Ingles på Gran Canaria er et stort og intenst feriested. Her finnes alt av tilbud og uteliv i et svært internasjonalt miljø. I motsetning til Puerto Rico er dette en levende by med lokalbefolkning. Stedet er kjent for kilometer på kilometer med sandstrand, men du vil likevel alltid være omgitt av andre solbadende mennesker.

Stranda i Playa del Ingles strekker seg helt Maspalomas, men er værutsatt slik at mange trekkes til bassengene på grunn av mye vind.
Den lange sandstranda i Play del Ingles har trukket mennesker til sol og bading i mange tiår. Klimaet er bra, men mindre solsikkert enn på sørkysten fra Arguineguin til Puerto Mogan. Sterk vind, store bølger, understrømmer og sand som pisker i vinden kan være et problem. Mange spaserer den drøyt en time lange turen i vannkanten fra Play del Ingles til Maspalomas.

Playa del Ingles oppleves som en liten storby. Få andre steder samler mennesker fra så mange steder i verden. Kunstnere, rike livsnytere, ulovlige innvandrere fra Afrika, alternativbehandlere, slitne rusmisbrukere og homofile utgjør en tydelig del av bybildet. Playa del Ingles er en av de store møtestedene for homofile i Europa og de setter sitt tydelige preg på nattelivet i kjøpesenteret Yumbo. Kanskje bortsett fra noen overivrige innkastere og selgere på kjøpesentrene, er stemingen vennlig.

Selv om forholdene bedrer seg på Kanariøyene, er det fremdeles mye pruting i butikker for turister. Unngå shopping i butikker uten prisplapper. Ikke ta alle skilt om "fixed prices" for god fisk. I tillegg til utelivet på kjøpesenterene, er det et rikt utvalg av cafeer, restauranter, barer, diskotek og nattklubber. Det er også flere norske barer her. Aktivitetstilbud for barn og voksne finnes i stort antall. Mange spiller golf her. Det er også mulig å velge roligere omgivelser i de spanske boområdene.

Store hoteller, leilighetskomplekser og småhus finnes over alt. Trafikk sjenerer mange bosteder. Det er også vanskelig å finne fram i de buede gatene. Det er et lite innslag av kriminalitet og pågående narkotikaselgere om kvelden i Playa del Ingles, noe en ikke finner mye av på de andre feriestedene. Unngå "hjelperne" og "guidene" utenfor kjøpesenteret Kashbah på kvelden. Som i Puerto Rico forsøker timeshare- og ferieklubbselgere å lure deg inn i situasjoner med høyt salgspress.

Prisene på leiligheter er middels. Utvalget er mangfoldig. Mye er resultatet av store feltutbygninger. Mange eiendommer har lang vei til både by og strand. Stedet er relativt flatt og sjøutsikt er mangelvare. Trafikk sjenerer mange steder.Det er kort vei til flyplassen.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62