Playa de las Americas med sol, strand og fest på Tenerife
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Playa de las Americas tilbyr sol, strand og fest på Tenerife
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

På Playa de las Americas dreier det meste seg om sol, strand, og hvis du ønsker det, party. Kunstige strender med sand fra Sahara og godt klima gjør dette til et godt sted for en ukes ferie fra den norske vinteren. Klimaet på Tenerife sør er nesten like godt som på Gran Canaria. Vind og store bølger kan være problem. Nærliggende Los Cristinos er mer barne- og badevennlig med tanke på bølgene.

Sol og strand er sentralt på Playa del las Americas som ikke er spesielt vakkert arkitektonisk.
Playa del las Americas har vokst sammen med Los Cristinos og Costa Adeje til Tenerifes største turistmaskin. Los Cristionos har rester av en småbysjarme, noe som drukner i giganthotell og mye trafikk i Playa de las Americas. "Turistmaskineringen" blir spesielt tydelig av restaurantenes plagsomme innkastere og skrotselgerne som plager deg hvert 5. minutt mens du spiser. Bortsett fra det er tilbudet av internasjonale restauranter, barer og natteliv meget variert. Los Cristianos er best på spanske restauranter og ekte spanske barer. Prøv tapas, paella, kanin, og fersk tunfisk.

Playa de las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje besøkes av turister i alle aldre. Costa Adeje i nord er roligst og har best strender. Området er stort, men alt er innefor gåavstand. Det er en lang strandpromenade ut mot havet. Taxi er rimelig hvis du vil raskt tilbake til hotellet. De fleste pakketurene til Tenerife går til dette området.

Los Gigantes er et mindre feriealternativ på sørkysten og Puerto de la Cruz er et grønt og vennlig, men mindre solsikkert sted på nordkysten. På vinteren er Gran Canaria det mest solsikre stedet på Kanariøyene og også i Europa generelt inkludert hele Middelhavsområdet.

Leiligheter for utenlandske eiere bygges i stort tempo i åssidene bak Playa de las Americas og Los Cristianos. Mange har lang avstand til sjøen og prisene er høye. Puerto de la Cruz er er interessant alternativ for de som har mulighet til å oppholde seg på Kanariøyene for mer enn en uke i syden. Miljøet på Playa del las Americas er preget av engelskmenn, tyskere og skandinaver. Du vil trolig ikke møte en eneste amerikaner.


Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62