Playa Blanca - hyggelig badested på Lanzarote
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Playa Blanca - hyggelig, lite badested på Lanzarote
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Playa Blanca er en nedskalert utgave av Lanzarotes største feriested, Puerto del Carmen. Byen ligger helt sør på øya og er vesentlig mindre enn Carmen. Størrelsen og gågater gjør stedet til et hyggelig alternativ for en chartertur til Lanzarote.


Playa Blanca er en hyggelig liten by for en badeferie på Lanzarote
Strendene i Playa Blanca varierer litt og en bør gå litt bort fra hovedstranden og havnen. Fra havnen går det badebåt ut til de flotte Papagayostrendene. Disse strendene er blant Kanariøyenes vakreste og området er fredet. Strendene er lite befolket fordi en 6 km bompengebelagt grusvei eller badebåt er de letteste adkomstmulighetene.

Det ligger små butikker og restauranter både langs strendene og i gågatene lengre opp i Playa Blanca. Nattelivet er begrenset. Som over alt på Lanzarote er prisene høye. Det bygges mange leiligheter for salg til utlendinger i området. Arkitekturen preges av Lanzarotes lave, hvite hus med grønt, blått eller brunt rundt vinduer og dører. Det kan være vanskelig å få hotell i Playa Blanca om en ikke forhåndsbestiller via turoperatørene.

Det går jevnlig buss til Puerto del Carmen, Arricife og Tequise. En ser over til naboøya Fuerteventura og ferjene gir muligheter for dagturer til Corralejo. Med leiebil finner en lett fram til severdighter som Timanfaya vulkanene, Jameos del Agua grottene og den litt mindre imponerende grønne innsjøen. På veien fra flyplassen til Playa Blanca passerer du Yaize som er blitt kåret til Spanias peneste by.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62