Leie av leilighet i Patalavaca på Kanariøyene
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Patalavaca gir sol, strand og god mat uten mas
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Patalavaca er et norskdominert område som har vokst sammen med Arguineguin på veien mot Puerto Rico. Mange nordmenn, som kjenner Kanariøyene, velger Patalavaca som vinteroppholdssted. Førsteinntrykket av Patalavaca er en støyende rundkjøring med sovjetinspirerte boligblokker og stygge neonskilt. Men gå ned til havet og nyt de to små, solsikre strendene, den gode maten på strandrestauratene, og den lille baren hvor fargerike folk møtes i ro og fred på kvelden. Prisene er noe høyere enn i turiststedene, men stedet tilbyr kvaliteter det er vanskelig å finne på Kanariøyene. Det er ingen innkastere og du kan nyte god mat inne eller ute langs strandpromenaden.


Dobbeltstranden i Patalavaca er ofte lun når det blåser for mye andre steder på Gran Canaria.
Den norske skolen på Gran Canaria og Røde Kors behandlingssenter for helseplager, Valle Marina, ligger i Patalavaca. Bratt terreng gjør at stranden ofte er lun og varm når det blåser for mye andre steder. Mange Canariere velger Patalavacastranden som utfluktsmål når de har fri på søndager. Utover det er området preget av mange nordmenn og nordeuroperer generelt. Minibankene snakker norsk og det er vanskelig å finne restauranter uten norsk meny.

Overfor rundkjøringen er det mange klassiske, små kanarileiligheter og noen hotell med flott sjøutsikt. Her starter også turstiene opp mot norskeplassen og Gran Canarias imponerende fjell. Små landsbyer uten turister, skog og tidvis snødekte topper er tilgjengelig for de som vil ha noe annet enn bare sol og sjø. Stiene er merket med Turistforeningens T'er og hvis en møter noen, hilser de vanligvis på norsk. Det er ikke farlige slanger, skorpioner, eller dyr på på Kanariøyene.

Sentrum av Patalavaca har et par matbutikker, noen resturanter, bilutleie og en musikkbar. Fjerning av glorete reklameskilt, redusert biltrafikk og arkitektoniske justeringer av et par boligblokker, ville gjort området overfor stranden vesentlig hyggeligere. Fra Patalavaca går det trygge strandpromenader til Arguineguin og timesharekomplekset Anfi-del-Mar.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62