Øyhopping på de ukjente Kanariøyene istdenfor de greske øyer
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Øyhopping på de ukjente Kanariøyene istdenfor de greske øyer
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

De små kanariøyene La Gomera, La Palma og El Hierro innbyr til øyhopping på samme måte som de greske øyer. Her er miljøet totalt forskjellig fra Kanariøyenes turiststeder. Små, hyggelige landsbyer med vennlige mennesker møter deg. Og klimaet på Kanariøyene er bedre enn i Hellas hvor kalde vintre begrenser reisemulighetene. Språk er et problem både her og på de greske øyer, men det er enklere å forstå spanske ord.


Øyhopping til de små kanariøyene er avslappet og folk har tid til å møtes ute på gater, torv og barer
Hvis du ankommer Kanariøyene med fly, er Los CristinosTenerife et godt utgangspunkt for individuell øyhopping. Herfra går det hurtigferjer til alle de 3 små Kanariøyene. Eventuelt kan en benytte lokalflyene som binder sammen øyene. Se ferjeselskapene Fred Olsen, Transmediterranea, Armas og Garajonay Express, samt flyselskapet Binter for detaljer. Ferjene er relativt dyre, men utover dette går det an å leve billig. Buss, leiebil, mat og overnatting er rimelig.

Det første hoppet går ofte til San SebastianLa Gomera. På La Gomera går det ferje til flere andre små steder med hyggelige prisede pensjonater og leiligheter. Mange små overnattingssteder er ubemannet og en må ringe utleieren. Norske mobiltelefoner fungerer og det er godt med telefonbokser. Begrensede campingmulighter finnes. Naturen er storslått.

Etter La Gomera går turen ofte videre til værbitte El Hierro for så å avsluttes på La Palma som er den grønneste av Kanariøyene. Busstransport fungerer brukbart mellom småstedene på øyene. På El Hierro virket ikke norske mobiltelefoner våren 2005.

Mange velger å avslutte øyhoppingen med strandliv på Tenerife eller Gran Canarias solsikre sydkyst. Ved å reise innover til småstedene på de store Kanariøyene vil en også oppleve ekte kanarisk kultur. Det er faktisk mulig å finne øde sandstrener selv på Gran Canaria.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62