Fuerteventura - milevis med ugenerte strender
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Morro Jable de Jandia sør på Fuerteventura
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Moro Jable de Jandia konkurrerer med Corralejo om å være Fuerteventuras viktigste turiststed. Uansett så er turismen langt mer nedempet en på Tenerife og Gran Canaria. Mye av sentrum av Morro Jable er beholdt slik det var mens turistkompleksene og leilightene ligger langs strendene nordover. Mange tyskere bruker strendene til å sole seg nakne. Det skjer ikke så mye her, så sol og strand blir sentralt. Nattelivet er begrenet her og på hele Fuerteventura.

Shopping kan gi et avbrekk fra sol og bading på Morro Jables sandstrender
Klimamessig er Morro Jable helt sør på øya det mest gunstige sommerferiestedet. Fuerteventura er uten høye fjell og skoger slik at kalde vinder kan være et problem her også. Stedet er derfor populært for for surfing og windsurfing. Pollenallergikere har det også godt her.

En kan gå lange turer langs strandkanten. Fra hotellene til turoperatørene kan en gå langs stranden inn til de små strandrestaurantene i selv Morro Jable. Det kan være vanskelig å få plass her for middag på kvelden. De fleste leilighetene beregnet på utlendinger på Fuerteventura ligger i dette området. Prisene er relativt lave etter kanariske forhold.

Morro Jable tilbyr dykking, båtekskursjoner, golf og sykling. Sentrum har en del butikker som tilbyr turister shopping. Bus og leiebil kan ta deg til flyplassen, hovedstaden Puerto del Rosario og Corralejo i nord. Havnen i Morro Jable er 3 km utenfor byen. Det går ferjer til Las PalmasGran Canaria. Hvis du vil til de ennå mer forblåste strendene på den andre siden av Jandia halvøya, bør du leie bil med firehjulstrekk.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62