Maspalomas - sanddyner, naturisme, golf og tyskere
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Maspalomas - sanddyner, naturisme, golf og mange tyskere
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Fra det gamle fyrtårnet Faro de Maspalomas strekker maleriske sanddyner seg kilometervis innover og mot Playa del Ingles. Innenfor er det en oase med mange palmer, derav navnet Maspalomas. Her kan en også spille golf eller tennis. Gran Canarias største turvei følger stranda fra Maspalomas til Playa Ingles. Tusenvis av mennesker spaserer eller jogger i badetøy på pene dager.

Sanddynene fra Faro de Maspalomas til Playa del Ingles som er et yndet sted for turgåere, naturister og solbadere.
Midtveis er det store områder for naturisme med mye eldre tyskere. Kiosker med drikkevarer og solsengområder finnes hele veien. Røde Kors patruljerer også området jevnlig. Busser tar deg enkelt tilbake til utgangspunktet hvis du ikke ønsker å gå tilbake. Sammen med Fuerteventura og Papagayostrendende på Lanzarote, er Maspalomas området for naturistferie på Kanariøyene.

Maspalomas er ellers en soveby med mange hotell og leiligheter, men uten noe bysentrum. Noen restauranter og småbutikker ligger ned mot stranden nær fyrtårnet. I de tyske områdene slipper en pruting i butikkene. Gatene har navn som "Avenida de Saga Solreiser". Det går stadig busser til Playa del Ingles og tidvis til Arguineguin om en ønsker noe mer rolig.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62