Las Palmas - Kanariøyenes hovedstad med bystranden Las Canteras
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Las Palmas - Kanariøyenes hovedstad med bystranden Las Canteras
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Værvarsel

Kontakt oss

Las Palmas var målet for de de første norske charterturene med fly. Før 1960 var dette et eksotisk reisemål kun et fåtall rike menensker kunne besøke. Nå er Las Palmas en moderne storby på størrelse med Oslo. Dagen pakketurister velger stort sett den solsikre sørkysten av Gran Canaria og dominerer ikke bybildet.


Las Canteras er den 3 km lange bystranden i Las Palmas.
I likhet med Rio de Janeiro preges Las Palmas av sin lange bystrand Las Canteras. Las Canteras stranden brukes av joggere, kortspillende pensjonister, kontoransatte som bruker lunsjpausen til soling, fotballspillende ungdommer og familier på piknikk. En strandpromenade uten biltrafikk følger stranden. San Telmo- og Santa Catalina parkene er også sentre for folkeliv.

Las Palmas tilbyr storbyliv med shopping, historiske bygninger, museer, kultur og arbeidsmuligheter i et internasjonalt miljø. En reiseguide eller et kart er nødvendig for enkelt å finne fram i byen. Besøk bydelene Vegueta og Tirana. Kriminalitet er et problem så normal forsiktighet bør utøves, spesielt om kvelden.

Klimaet er vesentlig mer ustabilt enn i sør på Gran Canaria, spesielt i vinterhalvåret. Det tar ca en time med direktebuss på motorveien til de solsikre badestedene i sør. Prisene på leiligheter og prisnivået generelt er lavere i Las Palmas enn på feriestedene Playa del Ingles, Puerto Rico, Arguineguin og Puerto de Mogan.

Las Palmas har stort behov for kompetent arbeidskraft og det er ikke umulig å få jobb der for EU/EØS borgere. Ved bedriftsetablering er det også gode støtteordninger. Mange har valgt å flytte virksomheten sin til Kanariøyene som er gunstig med tanke på skatt.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger


FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62