La Palma - den grønneste av Kanariøyene
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

La Palma - den grønneste av Kanariøyene
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Turismen tar sakte over for fiske og jordbruk som La Palmas viktigste næring. Regn og kildevann gjør dette til Kanariøyenes frodigste øy med vinmarker, skoger og blomster. De grønne områdene omkranser det golde, men imponerende vulkanske området midt inne på øya. Øya har nær 90 000 innbyggere.


La Palma er grønn med fargesprakende blomster.
Lokalbussene tar deg enkelt rundt hvis du vil se øya. Naturen er flott. Velholdte hus med hager ligger spredt oppover åssidene. Folk er vennlige og hjelpsomme. Mange tyskere ferierer her og tysk språk er like vanlig som engelsk. Det er noen strender med sort lavasand på La Palma.


La Palma med spredt begyggelse oppover åssidene og sorte strender.
La Palma er kjent for sin klare stjernehimmel, og et av verdens største teleskop ble bygget ferdig her i år 2005. Fjelltoppene her er langt fra storbyenes lys og luften er klar uten tåke. Vitenskapsfolk fra hele verden brukes stedet til astronomiske observasjoner.

Binters lokalfly tar deg fra de andre Kanariøyene til La Palmas lokale flyplass. Hovedstaden Santa Cruz de la Palma har båtforbindelse med Santa Cruz og Los ChristianosTenerife og Las PalmasGran Canaria. La Palma er en rolig øy hvor fotturer er et av de viktigste aktivitetstilbudene. Hovedstaden er en vakker by mange historiske bygninger. Prisene på de få pensjonatene og hotellene er hyggelige. En kan også leie gamle, pent oppussede hus på landsbygda.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger