Tigaday og La Frontera tilbyr spennede alternativer til pakketurer til Kanariøyene
Gran Canaria     Tenerife     Fuerteventura      Lanzarote      La Gomera      La Palma      El Hierro

Tigaday og La Frontera - spennede alternativer til pakketurer til Kanariøyene
Oversikt

Leilighet til leie

Astma allergi helse

Arguineguin

Gran Canaria

Kanariøyene

Fly og leiepriser

Bolig i Spania

Kontakt oss

Tigaday og La Frontera er to sammenvokste småbyer som konkurrerer med hovedstaden Valverde om å være størst på El Hierro. En fantastisk natur gjør at de fleste som kommer til El Hierro, besøker byene. La Frontera er også navnet på distriktet. Distriktet kalles også El Golfo ut fra landskapsformen.


Tigaday og La Frontera ligger oppover åssidene under mektige fjell som ofte er dekket av tåke. På den røde toppen ligger det et kirketårn.
For tilreisende er Tigaday et fornuftig sted å tilbringe noen dager. Utvalget av overnattingssteder og restauranter er best her. En vil oppleve at lokalbefolkningen er ute i gatene sammen de få turistene. La Frontera har en kjent kirke oppe på en rød topp. Bademulightene er dårlige. Med leiebil kan en følge hjulsporene nesten fram til den røde stranden Play del Verodal i sør. Tamaduste på den andre siden av El Hierro tilbyr også god bademuligheter.

På veien til Tigaday bør en besøke Mirador del la Pena og Punta Grande. Mirador de la Pena er et utsiktspunkt over La Frontera med en restaurant designet av kunstneren Cesar Manrique. Punta Grande er verdens minste hotell med 4 rom ute på en klippe i La Frontera distriktet. Det går en stupbratt sti ned fra utsiktspunktet til Punta Grande et par timers gange nedenfor.

Området rundt Tigaday og La Frontera er såpass spesielt at enkelte utlendinger kjøper leiligheter her tross usikkert vær. Prisene ligger på ca 2/3 av nivået på Gran Canaria. Tomter virker spesielt dyrt selv om det er store områder å ta av. Kulturelt og geografisk er La Frontera og Tigaday det fjerneste en kommer fra pakketurer til Kanariøyene.

Syntax a.s, Verdens Ende, 3616 Kongsberg, Norge. Foretak: NO 947 364 111 MVA
Tlf 22 68 28 62 også helg og kveldstid. E-post: m@lande.co.

Mer om helse og våre innemiljømålinger
FERIELEILIGHET
ARGUINEGUIN
LEDIG

22 68 28 62